Užasna tragedija u porodici Isaiha Thomasa
Foto: EPA

Mlađa sestra Thomasa poginula

Užasna tragedija u porodici Isaiha Thomasa

D. Rakanović

Mlađa sestra playmakera Bostona Isaiha Thomasa poginula je u saobraćajnoj nesreći.

U trenucima kada se svi u Bostonu spremaju za početak doigravanja i očekuju da Thomas vodi ekipu daleko u play-offu dogodila se velika tragedija u porodici ovog košarkaša.

Chyna Thomas, Isaihova mlađa sestra, poginula je u automobilskoj nesreći u subotu ujutru. 

Ona je svojim automobilom udarila u zaštitnu ogradu na putu u Washingtonu. Chyna u trenutku nesreće nije vezala sigurnosni pojas i na licu mjesta je poginula. 

"Mi smo izuzetno tužni zbog tragičnog gubitka Chyne Thomas. Misli i molitve čitave organizacije Celticsa su uz Isaihaju i njegovu porodicu", navodi se u saopštenju za javnost Bostona.

Kako navode američki mediji, Thomas će ostati u Bostonu i odigrati prvu utakmicu doigravanja protiv Chicaga koja je na rasporedu u nedjelju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi