Balotelli karting stazom vozio svoj skupocjeni Ferrari

Supermario nadmudrio šefove

Balotelli karting stazom vozio svoj skupocjeni Ferrari

A. Haznadarević

Mario Balotelli je ponovo u centru pažnje, a ovoga puta je na sjajan način nadmudrio čelnike svog Milana.

Napadaču Rossonera je baš kao i svim ostalim kolegama ugovorom zabranjeno da se izlaže velikim mogućnostima povrede u slobodno vrijeme, a jedna od rizičnih "zanimacija" je i Balotellijeva omiljena vožnja kartinga.

 

Kako bi sebi ispunio želju, a u isto vrijeme kako ne bi došao u konflikt sa nadređenima, Mariju je nakon razgovora sa vlasnikom karting staze Joeom Ghiringhellijem dozvoljeno da stazom provoza svoj lični automobil.

 

Radi se o skupocjenom Ferrariju 450 vrijednom oko 200.000 funti, kojeg je Supermario skoro sat vremena "mučio", a prema riječima vlasnika staze, Mario je bio toliko presretan da ni najmanje nije požalio što mu je dozvolio tako nešto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti