Ivaniševićeva bivša za treće dijete traži pomoć od Zagreba

Ivaniševićeva bivša za treće dijete traži pomoć od Zagreba

O. Lekić

Nekadašnja supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Tanja Dragović, predala je zahtjev gradu Zagrebu za novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta, javlja Jutarnji list.

Nekadašnja manekenka  1. oktobra je rodila kćerku Luce, a kako joj je to treće dijete, Tanja od Zagreba ima prvao na iznos od 54.000 kuna. Ovaj iznos Tanji će, ukoliko joj se zahtjev odobri, biti isplaćen tokom narednih šest godina.

Podsjetimo, Tanja Dragović i Goran Ivanišević imaju dvoje djece, a nakon razvoda oni su ostali u sjajnim odnosima, te se i danas mogu vidjeti zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.