Ja vjerujem, BiH do pobjede: Sutra počinje Škola za navijače
Foto: EPA

Akcija podrške reprezentaciji BiH

Ja vjerujem, BiH do pobjede: Sutra počinje Škola za navijače

Zmajevi će 7. oktobra na Grbavici ugostiti reprezentaciju Belgije, u utakmici u kojoj će pokušati doći do pobjede i izboriti baraž za Svjetsko prvenstvo naredne godine. Belgija u glavni grad naše zemlje stiže u punom sastavu. Ekipa je to prepuna najvećih zvijezda svjetskog fudbala, ali su motiv i želja na našoj strani.

Ukoliko reprezentacij BiH savlada Belgiju, potvrdu plasmana u baraž tražit će tri dana kasnije u Estoniji. Ipak, prvo treba pobijediti Belgijance. Čini se teško, ali uz podršku prepune Grbavice ništa nije nemoguće.

Podrška vjernih navijača će sigurno biti potrebna Zmajevima, pa je jedna grupa simpatizera naše reprezentacije došla na sjajnu ideju.

Naime, grupa bh.navijača i Nogometni savez BiH organizuju "Školu za navijače - Ritam za pobjedu" u sklopu akcije podrške reprezentaciji BiH pod nazivom "Ja Vjerujem #mojareprezentacija".

Pokretači ove akcija pozivaju sve zainteresovane da se pridruže defileu Škole za navijanje i, uz muzičku pratnju benda Drum orchestra, daju podršku našoj nogometnoj reprezentaciji. 

Za sve navijače koji se pridruže defileu obezbijeđeni su navijački rekviziti, a oni će imati priliku i naučiti kako, uz što bolji ritam, voditi reprezentaciju do pobjede. 

Navijačka povorka kreće u subotu, 30.9.2017. godine, ispred Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, Trg Alije Izetbegovića/Svjetlost br.1. Defile će, sa ove lokacije, krenuti u 14:00 sati, dok će centralni događaj biti održan na Vilsonovom šetalištu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi