Nisu u ljubavi: Ronaldova djevojka provocira svekrvu

Šta će reći Dolores?

Nisu u ljubavi: Ronaldova djevojka provocira svekrvu

O. Lekić

Georgina Rodriguez pokazala je da je ne dotiču kritike koje je na njezin račun iznijela majka Cristiana Ronalda.

Posljednjih dana Georgina se navodno našla na udaru Ronaldove majke Dolores, koja smatra kako se majka njezinog unuka ne bi trebala oskudno odijevati i pokazivati atribute, međutim čini se kako atraktivna manekenka na njezine riječi ne obraća pažnju.

Dokaz je to i fotografija koju je postavila na društvenim mrežama. Ona jepozirala u tangicama u bazenu, a u prvom planu je bila - stražnjica.

"Najbolji trenuci u životu su oni koje uopšte ne planirate,  koje proživljavate s onima koje najviše volite... Ne radi se o tome gdje ste, već s kim ste", napisala je ispod fotografije Georgina.

Zasad nije poznato šta je Ronaldova majka Dolores rekla na novu Georgininu fotografiju. Mnogi su je protumačili kao provokaciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi