Nives o hrvatskom fudbaleru: Neke ljubavi su vječne

Nije mogla da sakrije emocije

Nives o hrvatskom fudbaleru: Neke ljubavi su vječne

O. Lekić

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Dino Drpić oduševio je svoju bivšu suprugu Nives Celzijus. 

Iako su se zvanično razveli 2014. godine, Dino i Nives su ostali u dobrim odnosima i to uostalom potvrđuje i videozapis koji je ova pjevačica objavila na društvenim mrežama.

Nives je, naime, postavila emotivni videozapis za svoju pjesmu "Kad ženu rane", a ono što ga čini posebnim jest činjenica da se u njemu pojavljuje upravo Drpić koji je svojevremeno igrao za Dinamo, Karlsruher, AEK, Rijeku... 

"Kada ti se jedan istinski hejter kamera i showbiza uopće, Dino Drpić, pristane pojaviti u tvom emotion videu, onda znaš da su neke ljubavi zaista vječne", napisala je Nives.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi