Postao Batman i poručio navijačima Tottenhama da ne brinu

Zanimljiv gest igrača WBA-a

Postao Batman i poručio navijačima Tottenhama da ne brinu

Fudbaleri Tottenhama uzeli su samo bod u ponedjeljak na domaćem terenu protiv WBA-a nakon što su odigrali 1:1.

To im je znatno umanjilo šanse da osvoje titulu prvaka Engleske na kraju sezone, ali njihov bivši igrač, prerušen u Batmana, Sandro tvrdi da nemaju razlog da budu zabrinuti.

Naime, on je nekadašnji igrač Tottenhama i trenutni vezista WBA-a, a u Londonu je u ponedjeljak odigrao samo sudijsku nadokanu.

Ipak, poručuje navijačima Tottenhama da trebaju biti zadovoljni sezonom.

"Tottenhamovi navijači su sada sigurno tužni. Ipak, kada sam ja bio tamo, borili smo se da uđemo među prva četiri tima, a sada se ekipa bori za titulu. Mislim da trenutno izgledaju kao sjajna ekipa i da će se u narednim godinama konstantno boriti za titulu", rekao je Sandro.

Sandro je za Tottenham odigrao 96. mečeva između 2010. i 2014. godine, dok je za reprezentaciju Brazila upisao 19. nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi