Prepoznajete li bivšu fudbalsku zvijezdu?

Iako je u penziji, radi na sebi

Prepoznajete li bivšu fudbalsku zvijezdu?

Rijetka je pojava da profesionalni fudbaleri, ili sportisti općenito, rade na svojoj formi jednako naporno i nakon završetka profesionalne karijere. 

Jedan od takvih primjera je nekadašnji defanzivac Seville i Milana Jose Mari. Njega se naravno svi dobro sjećamo, iako je okončao karijeru prije četiri godine, ali teško bismo ga prepoznali u današnjem izdanju.

Naime, on se potpuno posvetio bodybuildingu, odnosno dizanju tegova, što se i vidi po njegovom novom izgledu. 

Podsjetimo, Jose Mari je tokom karijere igrao za Sevillu, Atletico Madrid, Milan, Villarreal, Betis, Gimnastic i Xerez. Za reprezentaciju Španije upisao je četiri meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi