Razbio joystick zbog Götzea, a onda ga dočekalo iznenađenje

Jedan je Mario Götze...

Razbio joystick zbog Götzea, a onda ga dočekalo iznenađenje

Teme:

Pasionirani zaljubljenik u igricu FIFA razbio je joystick nakon što je u posljednjoj minuti utakmice s Marijom Götzeom promašio jedanaesterac. 

Mario Thissen je bio toliko izrevoltiran da se odlučio obratiti svom imenjaku smatravši ga odgovornim za promašaj, a u objavi je priložio i fotografiju razbijenog joysticka. 

"Zdravo Mario. Dužan si mi 49.90 eura za novi joystick. Promašio si jedanaesterac u 90. minuti u FIFA-i, hvala ti! Sutra ću ti poslati svoje informacije, pozdrav", napisao je Thissen na Facebook profil minhenskog Bayerna.

Ipak, na kraju je ostao iznenađen. Mario Götze je pročitao poruku, te obećao iznenađenje Thissenu. 

"Zdravo Mario. Promašiti jedanaesterac u 90. minuti je gorak trenutak. To te veoma frustrira i razumijem te. Što se dogodilo Thomasu Mülleru? Nemoj samo tako bacati joystick na pod, to se ne smije! Naručit ću mali paket (malo iznenađenje) za tebe. Sljedeći put zabit ću, ali zapravo, obećavam!"

Mario Götze je poznat i kao osoba koja uživa čineći dobra djela, a u decembru prošle godine prodao je kopačku za dva miliona eura i tim novcem obradovao hendikepiranu djecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.