Ronaldo: Sin mi je rekao da je Bale brži od mene

Cristiano pričao o nasljedniku

Ronaldo: Sin mi je rekao da je Bale brži od mene

Cristiano Ronaldo se u posljednje vrijeme na svakom događaju pojavljuje u društvu svog petogodišnjeg sina, te koristi svaku priliku da objavi njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Cristiano Junior je neko ko je u potpunosti promijenio najveću zvijezdu Real Madrida, a u jednom intervjuu Ronaldo je govorio o njihovom odnosu.

"Sin mi je promijenio život u svakom pogledu. Oduvijek sam želio sina, a on me promijenio kao osobu. S njim nikad nije dosadno, zabavan je i uvijek se šali", započeo je Ronaldo, te dodao:

"Naprimjer, nedavno se vratio iz škole i rekao mi: 'Tata, Bale je brži od tebe'. Odgovorio sam mu da niko nije brži od njegovog tate, na šta je on rekao: 'Znam, ali tako su mi rekli drugovi u školi'. Rekao mi je i da je čuo da bi Messi volio da ima moju desnu nogu... Uvijek me obraduje takvim stvarima".

Šta ako bi Cristiano Junior u budućnosti navijao za Barcelonu?

"Mislim da je nemoguće da mi to kaže. Ako ima moje gene, nemoguće je. Ako bi se to ipak dogodilo, prihvatio bih to kao njegov izbor. Nikad ga ne bih lično odveo na Nou Camp, ali bih poštovao njegovu odluku", zaključio je Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti