Sportašica u suzama: Prijete mi zbog odijevanja

Prolazi kroz pakao

Sportašica u suzama: Prijete mi zbog odijevanja

O. Lekić

Američka golferica Paige Spiranac veliku popularnost je stekla objavljujući provokativne fotografije na Instagramu.

Zahvaljujući svom dobrom izgledu je veoma popularna na društvenim mrežama, međutim čini se da joj on često pravi problem u karijeri. Nakon što je dobila pozivnicu za turnir Omega Dubai Ladies Masters, druge golferice su joj prigovorile da je pozvana samo radi izgleda i sa svakodnevnim uvredama se teško nosi.

"Ljudi mi kažu da sam sramota za golf i napadaju mene i moju porodicu. Teško je što se svaki dan moram nositi s takvim komentarima", kazala je Paige novinarima u suzama i nastavila:

"Nazivaju me promiskuitetnom, prijete mi, samo zato što volim nositi tajice na terenu, kažu da bi bolje bilo da me nema i da sam užasna golferica", zavapila je zanosna Paige. 

Paige je istaknula da joj nije cilj postati seks-simbol i da želi ostati upamćena po uspjesima na golf-terenima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi