Stručnjak za našu ligu: Pogodio prelaze na svim mečevima

Odlično poznavanje bh. Premijer lige

Stručnjak za našu ligu: Pogodio prelaze na svim mečevima

E. Škorić

Jedan od kladioničara poslao nam je zanimljiv tiket, pohvalivši se kako je pogodio prelaze na svim današnjim susretima 17. kola Premijer lige BiH.

Svih pet utakmica je kladioničar, čiji identiet nećemo otkriti, može se pohvaliti da "poznaje u dušu" premijerligaške klubove.

Izabrao je pet parova i svaki odigrao na prelaz, po sjajnim kvotama. Igrao je Rudar - Sloboda iz X u 2, Čelik - Olimpic iz 1 u 1, Vitez - Široki iz X u X, Zrinjski - Drina iz 1 u 1 i kao zadnji par odigrao je Borac - Velež iz 1 u 1.

Sve je bez većih problema prošlo, a u prilogu donosimo dobitni listić. Nije poznato koliko je igrač profitirao, no treba mu odati priznanje i za sjajno poznavanje Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti