Sve je lakše kad se podijeli

Sponzorski tekst

American Express, najprestižniji svjetski kartični brand,  omogućava  korisnicima kupovinu putem obročne otplate, od 2 do čak 6 mjesečnih obroka, bez plaćanja dodatnih troškova, naknada i kamata, po gotovinskoj cijeni. 

Stoga, ukoliko želite promjenu u svom domu ili osvježenje u ormaru, a nemate dovoljno novca da priuštite sebi zadovoljstvo kupovine, ne brinite - bilo da vam treba odjeća ili obuća, nešto za kuću ili pak putovanje, na vama je da  iskoristite pogodnosti koje vam nudi American Express kartica.  U okviru kupovine na rate  za korisnike American Express kartica kupovina je dostupna na preko 2.000 prodajnih  mjesta  širom Bosne i Hercegovine, a možete ih provjeriti na adresi www.americanexpress.ba.

 

American Express   je zaštitini znak kompanije American Express
American Express kartice izdaje Intesa Sanpaolo Banka na temelju licence American Express  www.americanexpress.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.