Teniserka preživjela masakr u Las Vegasu

Bila na koncertu

Teniserka preživjela masakr u Las Vegasu

Edmir Škorić

Britanska teniserka Laura Robson bila je dio užasnog masarka koji se dogodio u Las Vegasu.

U Las Vegasu se desio najveći masakr u američkoj historiji, a epilog je više od 200 ranjenih i najmanje 50 mrtvih.

Napadač Stephen Paddock je vatrenim oružjem u nedjelju navečer sa 32. sprata hotela pored slavnog Mandalay Bay Casina pucao po ljudima, a onda je ubijen na licu mjesta.

Mlada teniserka Laura Robson bila je na koncertu u Las Vegasu u  trenucimak kada se masakr dogodio. Ona je objavila selfie, ni ne sluteći šta će se dogoditi. Ubrzo je nastala vatrena paljba, za trenutak je bila u potpunom šoku.

"Zvučalo je kao vatromet, a onda su ljudi počeli da trče, niko nije znao šta se dešava. Ja sam sada dobro. Moj prijatelj je bio dolje u gomili i pomagao je ranjenima, bili smo u šoku. Strašno je sve bilo", napisala je Laura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti