Thierry Henry završio u Indiji

Vijest koja je zbunila mnoge

Thierry Henry završio u Indiji

E. Čaušević

Legendarni napadač Arsenala i Barcelone, Thierry Henry, prije nekoliko mjeseci postao je asistent Robert Martinezu na klupu reprezentacije Belgije.

Henry je nakon odlaska iz omladinskog pogona Arsenala odlučio da potpiše ugovor sa Pumom prema kojem predstavlja nove modele ove kompanije po cijelom svijetu. Francuz je danas doputovao u Indiju gdje je izazvao veliku pažnju.

Na društvenim mrežama ostvanula je slika Henryja koja je zbunila navijače. Naime, mnogi su pomislili da Henry nastavlja svoju karijeru, te da će se kao i mnoge zvijezde na zalasku karijera okušati u indijskoj ligi.

Ipak, Henry se oglasio preko Facebooka kao bi objasnio pravi razlog njegovog odlaska u Indiju. Ova vijest na kraju je malo razočarala ljubitelje fudbala koji su očekivali da će se legenda ponovo vratiti na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi