Tomićeva zabava od 50.000 dolara: Ma to je za mene sitnica

Australac se dobro zabavlja

Tomićeva zabava od 50.000 dolara: Ma to je za mene sitnica

E. Škorić

Australski teniser Bernard Tomić ne odustaje od izjava s kojima pokazuje svoju skcentričnost.

Tomić već neko vrijeme kao da vodi rat protiv svih i svojim izjavama pokušava da skrene pažnju, a isto tako i da ponizi mnoge manje bogate ljude oko sebe. Samo nekoliko dana nakon što je ispao na US Openu Tomić je potrošio 50.000 dolara u najluksuznijem noćnom klubu u Melburnu.

"Zabavno je kada slavimo i ja to možda radim drugačije u odnosu na neke druge ljude. Nisam bio u Australiji 10 mjeseci i ovo je bila šansa da se vidim s prijateljima i da uživmao u lijepoj večeri. Suma od 50.000 dolara se možda čini suludom za neke druge, ali za mene je to kikiriki. Kada na računu imate oko 14 miliona dolara, onda je to oko 0,36 posto onoga što imam. To nije mnogo novca, drugima možda jest", kazao je Tomić.

Tomić je oduševio djevojku i prijatelje, pošto im je tu noć omogućio vožnju helikopterom iznad Melburna, večeru u privatnim prostorijama, starinski šampanjac, kavijar prve klase i najbolje koktelje, kao i posebnu muzičku dobrodošlicu. Gosti su se na zabavu dovezli u Lamborghiniju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi