Upoznajte buduću suprugu Marca Borriella

Zaista je prelijepa

Upoznajte buduću suprugu Marca Borriella

E. Čaušević

Fudbaler Carpija Marco Borriello na svom Instagram profilu pohvalio se fotografijama svoje zanosne djevojke Camile Morais.

Brazilska manekenka već duži niz godina nalazi se u vezi sa italijanskim fudbalerom, a uskoro bi ovaj par trebao stati na ludi kamen. Camila se nedavno preselila u Italiju i ima namjeru da svoju manekensku karijeru nastavi u Italiji.

Borriello je rijetko govorio o svom ljubavnom životu, ali se nedavno odlučio pohvaliti svojom zanosnm djevojkom. Kako pišu italijanski mediji Borriello je ponovo počeo igrati u pravoj formi u Carpiju, a zasluge za to daju njegovoj djevojci Camili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi