Vardy prodaje kuću zbog ugrožene privatnosti
Foto: EPA

Smatra da je pravo vrijeme da potraži novi dom

Vardy prodaje kuću zbog ugrožene privatnosti

Jamie Vardy je odlučio prodati svoju raskošnu rezidenciju vrijednu 1.25 miliona funti zbog jednostavnog razloga. A taj razlog je činjenica da svi znaju gdje on živi, pa su se on i njegova porodica odlučili potražiti novi dom i sa njim malo više privatnosti.

U ovo vrijeme prošle godine Vardy je proslavljao titulu prvaka Engleske do koje je došao sa svojim Leicester Cityjem.

Nakon osvajana titule čitava ekipa Licestera je proslavljala historijsku titulu u Vardyjevoj kući. Ali je i veliki broj navijača Lisica te večeri pronašao put do njegove kuće, i ispred nje proslavljao titulu.

Sada, međutim, Vardy i njegova suprug Rebekah smatraju da je njihova privatnost u ovoj kući ugrožena pa su odlučili potražiti novi dom.

Oni su se na ovaj korak odlučili i zbog svoje djece, iako priznaju da ih za sadašnji dom vezuju mnoge lijepe uspomene.

"Sofije je naučila hodati u ovoj kući, a bio je to i Finleyjev prvi dom. Kuća je veliki dio naše prošlosti, ali je pravo vrijeme da se preselimo u kuću koja ima više prostora za našu porodicu i u kojoj možemo uživati u osjećaju privatnosti", izjavila je Vardyjeva supruga Rebekah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi