Zato je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu

Ljepotica u tangama

Zato je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu

E. Škorić

Laura Bragato studira pravo, ali njena opsesija je nogomet, posebno italijanski.

Obožava da ide po utakmicama, dok u stanu gleda derbije tako što na sebi ima samo dres nekog kluba, a fotografije u tangama često postavlja na instagram.

Njene fotografije u dresovima Rome i to Edina Džeke, Maura Icardija, Gonzala Higuaina su zaista pravi melem za muške oči i čini se da ljepotica nema poseban klub i da su joj svi dragi.

Lijepa Laura je strastvena navijačica italijanske reprezentacije, pa vjerujemo da je posljednjih dana malo razočarana, ali s novim pobjedama Rome, Juventusa ili Intera sve će biti bolje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi