Beljo pred meč u Frankfurtu: Spreman sam kao nikad do sad!

Bh. bokser 26. septembra protiv Kolumbijca

Beljo pred meč u Frankfurtu: Spreman sam kao nikad do sad!

Bosanskohercegovački bokser Damir Beljo intezivno se priprema za meč koji je na program za četiri dana u Frankfurtu.

Damirov protivnik je Alejandro Berrio, 38-godišnji Kolumbijac koji napada WBF interkontinentalni pojas. Beljo je jedan dio priprema za ovaj meč odradio u Moskvi kod poznatog ruskog boksera Grogoryja Drozda.

“Odlazak na pripreme kod Drozda u Moskvu bio je mnogo koristan za mene. On će dan nakon mene boksovati za prvaka u WBC kategoriji. Zahavalan sam i doktoru Ostojiću koji mi je pomogao da zaliječim povrede koje su me mučile. Ono što mogu obećati je da ću dati sve od sebe da upišem svoj 18. trijumf, iako zadatak neće biit nimalo lak,” kazao je Beljo koji ima malu tremu pred naredni meč.

“Imam tremu ali se nadam se da će je razbiti kada uđem u ring. Spreman sam kao nikada do sada u životu i dat ću sve od sebe da pobjedim. Nadam se da će Bosanci i Hercegovci putem Eurosporta pratiti naš meč. Zahvalio bi se ovim putem sponzorima Eurohercu, SIK-u, Marascinu, AntonioComercu te premieru Vlade HNK, gospodinu Denisu Lasiću,” dodao je Beljo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.