Bolt je spreman: Čeka Mourinhov poziv u United
Foto: EPA

Slavni sprinter ne krije ljubav prema fudbalu

Bolt je spreman: Čeka Mourinhov poziv u United

Poznato je da je Usain Bolt veliki zaljubljenik u fudbal i veliki navijač Manchester Uniteda. Jamajčanin će se na predstojećem Svjetskom prvenstvu oprostiti od atletike, a sigurni smo da, nakon toga, ne bi imao ništa protiv da se okuša u fudbalu.

San sprinterske zvijezde je jednog dana obući dres voljenog Manchester Uniteda, a šaljivi Bolt ističe kako svakog trenutka očekuje Mourinhov poziv u ekipu.

"Svi znaju da uvijek pričam o igranju fudbala. Čekam Mourinhov poziv...Mislim da čeka posljednji dan prelaznog roka", našalio se Bolt.

Svjetsko atletsko prvenstvo u Londonu počinje ovog petka i trajat će do 13. augusta, a 30-godišnji Bolt, osmostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, će i na ovom takmičenju biti glavni favorit za najsjajnije odličje u utrci na 100 metara.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi