Felix Sturm pod istragom zbog poticanja na ubistvo!

Teške optužbe protiv borca

Felix Sturm pod istragom zbog poticanja na ubistvo!

Adnan Ćatić alias Felix Sturm se suočio sa vjerovatno najtežim danima u svojoj profesionalnoj karijeri, ali ovoga puta problemi nemaju nikakve veze sa ringom.

Tužilaštvo u Koelnu je pokrenulo postupak protiv Felixa Sturma zbog sumnje da je poticao ubistvo Ahmeta Onera, njegovog nekadašnjeg promotora.

"Pokrenuli smo istragu protiv Felixa Sturma, njegovog menadžera i još jedne muške osobe", rekla je tužiteljica Benedikta Kortz za Bild.

O svemu ovome se oglasio i Sturm, koji je istakao:

"Te priče su smiješne, lažne i plasirane s ciljem da mi se napakosti. Ovo su ozbiljne optužbe".

Iz tužilaštva su istakli da sa detaljnijim izvještajem u javnost neće ići sve dok se situacija potpuno ne iskristališe i dok se ne ispitaju sve okolnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti