Kajtaz: Ovo je veoma dobar rezultat

Amina Kajtaz nakon nastupa u Riu

Kajtaz: Ovo je veoma dobar rezultat

S. Bošković

Mlada bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz danas je nastupila na Olimpijskim igrama u Riu.

Kajtaz se takmičila u disciplini 100 metara delfin, te je s vremenom 1.01.67 završila na 36. poziciji u konkurenciji od 45 plivačica. 

Nakon svog premijernog nastupa na Olimpijskim igrama Kajtaz je imala razloga za zadovoljstvo, s obzirom na to da je isplivala svoje drugo najbolje vrijeme ove sezone. 

"Zadovoljna sam svojim rezultatom. Isplivala sam svoje drugo najbolje vrijeme u ovoj sezoni. Ovo su moje prve Olimpijske igre i zadovoljna sam načinom na koji sam otplivala. Isplivala sam veoma dobar rezultat i nadam se da će mi ove Olimpijske igre biti jedno veliko iskustvo", rekla je Kajtaz nakon što je završila nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi