Odbojkaši Kaknja upisali šestu pobjedu u nizu

Na gostovanju u Domaljevcu

Odbojkaši Kaknja upisali šestu pobjedu u nizu

D. Kurbegović

Odbojkaši Kaknja večeras su u okviru osmog kola Premijer lige BiH za odbojkaše gostovali u Domaljevcu kod ekipe HOK "Domaljevac" i upisali šestu vezanu pobjedu, a ukupno sedmu u prvenstvu. Podsjećamo, Kakanjci imaju samo jedan gostujući poraz od ekipe Radnika.

Prva dva seta dobili su gosti, relativno lako, rezultatima 22:25 i 19:25, a onda je uslijedio pad u igri Kakanjaca pa je naredna dva seta dobio domaćin rezultatima 25:21 i 25:13.

Ipak, gosti iz Kaknja dobivaju i treći set rezultatom 9:15 i iz Domaljevca kući nose dva vrijedna boda. Kakanjci sada imaju 19 bodova iz osam utakmica uz omjer od sedam pobjeda i jednim porazom i zadržat će drugo mjesto na tabeli.

Mogla bi ovo biti veoma uspješna sezona za jednu potpuno novu ekipu Kakanja, koju predvodi Almir Aganović, legenda bh.odbojke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi