Odbojkašice Slobode sa punim plijenom vraćaju se kući

Velika pobjeda odbojkašica Slobode u Višegradu

Odbojkašice Slobode sa punim plijenom vraćaju se kući

E. Dindić

Važna pobjeda izabranica Nihada Zahirovića u borbi za  plasman u Ligu za Prvaka.

U 13.kolu Premijer lige za odbojkašice Bosne i Hercegovine u Višegradu su se sastale domaće odbojkašice "HE na Drini" i ekipa Slobode iz Tuzle. Odbojkašice iz Višegrada važile su kao apsulutne favoritkinje posebno što su prije par kola u Tuzli, i više nego lagano slavile sa 3:0 u setovima. 

Međutim da sve neće proći kako su očekivale domaće odbojkašice nagovjestio je prvi set. Odbojkašice iz Tuzle od početka seta bile su u prednosti i kažnjavale svaku grešku domaćih odbojkašica. Na kraju i više nego sigurno slavile su rezultatom 25:19. 

Drugi set jako sličan prvom domaće odbojkašice pokušavaju da svim silama poravnaju rezultat u setovima, ali pri tome i griješe što koriste odbojkašice iz Tuzle i ovaj set osvajaju rezultatom 25:20. 

Treći set osjetan psihološki pad kod odbojkašica iz Višegrada koriste izabranice Nihada Zahirovića i osvajaju i ovaj set rezultatom 25:18 za konačnih 3:0 i veoma važnu pobjedu koja ostavlja Slobodu u borbi za Ligu za Prvaka.

HE na Drini- OK Sloboda 0:3 ( 19:25;20:25;18:25)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti