Poraz od Modriče Bišćanke odveo u borbu za opstanak

Obojkaška Premijer liga BiH

Poraz od Modriče Bišćanke odveo u borbu za opstanak

Zbog poraza od Modriče u posljednjem kolu Premijer lige BiH, bihaćke odbojkašice ispustile su šestu poziciju koja ih je vodila u doigravanje za prvaka BiH, tako da će u nastavku prvenstva biti primorane voditi grčevitu borbu za opstanak. 

Bišćanke će daljnje takmičenje nastaviti u play out-u i igrat će mini ligu za opstanak, a utakmica prvog kola na rasporedu je već 15. marta, kada dočekuju OK Jahorina.

Iako u klubu vlada teška financijska situacija, u taboru bihaćkog premijerligaša vjeruju da će uspjeti ostvariti opstanak, te da će i dogodine igrati u najelitnijem društvu bh. odbojke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti