Sutra počinje turnir "Mustafa Hajrulahović - Talijan"
Kapiten BK Zlatni Ljiljani pozvao ljubitelje boksa u Skenderiju

Memorijalni bokserski turnir

Sutra počinje turnir "Mustafa Hajrulahović - Talijan"

A. Haznadarević
Teme:

Deseti memorijalni međunarodni bokserski turnir ''Mustafa Hajrulahović Talijan'' bit će održan 15. i 16. septembra u Skenderiji u organizaciji Bokserskog kluba Zlatni ljiljani iz Sarajeva.

Turnir, na kojem će učestvovati borci iz BiH i zemalja regiona, poklapa se s obilježavanjem godišnjice Prvog korpusa ARBiH, a time još više dobija na značaju, rečeno je danas na konferenciji za medije u Sarajevu.

Direktor turnira Jakub Kubur je naglasio da Bokserki klub Zlatni Ljiljani ove godine slavi 20 godina postojanja, te da je turnir postao jedan od značajnijih sportskih manifestacija u regionu.

BK Zlatni Ljiljan ove godine će predstavljati pet boraca. Kapiten sarajevskog kluba Benjamin Skender pozvao je Sarajlije da dođu u Skenderiju i uživaju u vrhunskim borbama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti