Bh. rukometaši će Španiju ugostiti u Sarajevu

Igrat će se u Skenderiji

Bh. rukometaši će Španiju ugostiti u Sarajevu

Edmir Škorić

Rukometna reprezentacija BiH će susret pretposljednjeg kola grupe 3 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine protiv Španije igrati u Sarajevu.

Iz krovne kuće evropskog rukometa (EHF) su, nakon utakmice BiH i Finske, zabranili Rukometnom savezu BiH da meč sa Španijom igra u Goraždu. 

Iako je postojala mogućnost da se meč igra u Zenici, na kraju je pala odluka na Sarajevo i Skenderija će ugostiti Španiju 14. juna od 18 sati.

Rukometnoj reprezentaciji će veliku pomoć pri organizaciji ovog važnog susreta pružiti i Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi