Bh. rukometaši obavili prvi trening, Toromanović spreman

Pred duel sa Grcima u Solunu

Bh. rukometaši obavili prvi trening, Toromanović spreman

Rukometna reprezentacija BiH po prvi put istrčala je na parket dvorane Mikra3 u kojoj će sutra od 19 sati po lolaknom vremenu odigrati prvi od dva meča predkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine sa selekcijom Grčke.

Dobra vijest je da je kapiten najboljih bh. rukometaša Muhamed Toromanović obavio svoj prvi trening otkako su počele pripreme za duele sa Helenima. 

Odličnu atmosferu na treningu dodatno je popravio najiskusniji rukometaš bh. tima Nikola Prce koji je u uvodnom dijelu treninga kazao kako Toreta (Muhamed Toromanović op.a) “boli uho za ekipu” aludirajući tako na probleme sa upalom uha koje je najboljih bh. pivotmen imao u proteklim danima.

“Toromanović uspješno odrađuje svoj prvi trening i vjerujem da će biti spreman za sutrašnji duel. Peh nam je izostanak Nebojše Grahovca, koji je odlično branio u proteklim reprezentativnim akcijama”, kazao je selektor naše najbolje vrste Dragan Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.