BH Telecom generalni sponzor RSBiH

BH Telecom generalni sponzor RSBiH

A. Beganović

Danas je između Rukometnog saveza BiH i BH Telecoma potpisan ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka za još jednu. 

Generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić kazao nam je kako će ovaj ugovor puno pomoći svim reprezentativnim selekcijama te se zahvalio pomenutoj kompaniji na povjerenju.
 
"Hvala BH Telecomu, prepoznali su naš rad, a mi ćemo im se odužiti na najbolji mogući način. Ovaj ugovor mnogo nam znači i od njega će imati korist sve reprezentativne selekcije", za SportSport.ba  je istakao Generalni sekretar Rukometnog saveza Smajo Karačić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.