Crvena zvezda izbačena iz Superlige

Problemi za velikana iz Beograda

Crvena zvezda izbačena iz Superlige

Sportsko društvo Crvena zvezda nalazi se u izuzetno teškoj situaciji što potvrđuje i činjenica da je rukometni klub izbačen iz Superlige.

Crvena zvezda nije postigla dogovor sa igračima kojima duguje novac, pa samim tim nije dobila ni dozvolu da se takmiči u najvišem rangu.

"Izašli smo u susret, učinili sve ustupke, pod uslovom da se postigne sporazum sa igračima kojima se duguje novac, ali nažalost, izgleda da to nije urodilo plodom. Nemaju saglasnost igrača kojima se duguje," rekao je Dragan Jaćović, predsjednik Zajednice Superlige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.