Konjuh bolji od Čelika, Zrinjski nadigrao Studente

Konjuh bolji od Čelika, Zrinjski nadigrao Studente

A. Beganović

U okviru 15. kola Premijer lige za rukometaše Konjuh je na domaćem terenu savladao Čelik (31:27).

Do velike pobjede stigli su večeras rukometaši Konjuha, koji su u Živinicama, bili bolji od Čelika.

Hariz Begić sa 12, te Nermin Smajić sa osam pogodaka su predvodili Konjuh, dok su Haso Ćosić sa devet, te Davor Kadić sa pet pogodaka bili najefikasniji kod Čelika.

Rukometaši Zrinjskog su u Sarajevu nadigrali Bosnu. Nakon prvih 30 minuta Plemići su imali pogodak prednosti (16:15), da bi u drugom dijelu dodali gas, te su stigli do uvjeljive pobjede (34:28).

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U Zavidovićima su snage odmjerili Krivaja i Bosna iz Visokog, a slavila je domaća ekipa sa 29:23, dok je Derventa uspisala domaću pobjedu u duelu sa Prijedorom (26:20).

Podsjetimo, jučer je Vogošća na domaćem terenu nadigrala Gradačac (35:26).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti