Korkarić i Malagić više nisu na čelu stručnog štaba RK Bosna

Podnijeli ostavke

Korkarić i Malagić više nisu na čelu stručnog štaba RK Bosna

Dugogodišnji šef stručnog štaba RK Bosna Sarajevo Zuhdija Korkarić i njegov pomoćnik Fuad Malagić, koji su u proteklom periodu bili na čelu stručnog štaba Studenata i ekipu uspješno vodili kroz najsvjetlije i najteže trenutke, danas su podnijeli ostavke te su obavijestili predsjednika Skupštine.

Radi se o ljudima koji su ostavili veoma značajan trag u radu najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog rukometnog kolektiva, sa posebnim osvrtom na prošlogodišnja dešavanja, u periodu kad je Bosna bila pred gašenjem.

Kao razlog povlačenja, Korkarić i Malagić su naveli da je došlo vrijeme da neko drugi nastavi kontuitet njihovog rada, koji je temelj za budućnost, kroz ambicije kluba ka predstojećim izazovima. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"RK Bosna Sarajevo u cjelosti izražava svoje poštovanje prema neospornom doprinosu pomenutog dvojca radu sarajevskog rukometnog velikana, uz napomenu da Korkarić i Malagić nastavljaju svoj angažman u drugim strukturama kluba", saopštili su iz kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi