Međić: Svi jedva čekamo subotu

Studenti ponovo u Ligi prvaka, podrška neophodna

Međić: Svi jedva čekamo subotu

A. Beganović

Još je četiri dana ostalo do početka utakmice 1. kola Lige prvaka između našeg šampiona Bossna BH Gasa i Kadettena.

Studenti rade punom parom, a jedan od onih koji je najagilniji vec dugi niz godina je i novi kapiten momčadi Tarik Međić.

"Radimo punom parom, svi igrači i oni koji su zdravi i oni koji su povrijeđeni rade i iznad svojih mogućnosti. Kadetten je nas dužnik od prije tri sezone kada smo eliminisani u Kupu pobjednika kupova i smatramo da ova ekipa može dati puno više pogotovo zbog činjenice da smo u prošloj sezoni napravili najveći podvig kojeg niko od nas nije očekivao", rekao je Međić i dodao:

"Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju da nas podrže u ovoj utakmici koja je ključna jer svake godine na početku Lige prvaka eventualnom pobjedom određujemo svoj put u najelitnijem klupskom takmičenju u Europi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.