RK Borac se zahvalio na saradnji Rađenoviću

Ekipa iz Banja Luke bez trenera

RK Borac se zahvalio na saradnji Rađenoviću

A. Beganović

Mladi rukometni stručnjak, Igor Rađenović, nije više šef stručnog štaba aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, RK Borac iz Banja Luke.

Nakon jako lošeg otvaranja sezone, poraza u kvalifikacijama u Ligi prvaka, te u 1. kolu Regionalne lige, čelnici kluba iz Banja Luke odlučili su se zahvaliti na saradnji Rađenoviću.

Još uvijek nema informacija o novom šefu stručnog štaba ekipe iz Banja Luke, no u narednim danima bi se trebalo znati ko će naslijediti Rađenovića.

Podsjetimo, Rađenović je nekadašnji rukometaš Borca, a na klupu ovog kluba stigao je prošle sezone kada je zamijenio Janija Čopa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.