Rukometaši Bosne u prijateljskom susretu bolji od Slobode

Trener Bosne zadovoljan igrom svojih izabranika

Rukometaši Bosne u prijateljskom susretu bolji od Slobode

A. Beganović

U prijateljskom susretu igranom u Tuzli rukometaši sarajevske Bosne savladali su domaću Slobodu (29:25).

Nakon što su prije par dana u Sarajevu savladali Lokomotivu iz Brčkog, izabranici Zuhdije Korkarića danas su nadigrali Slobodu.

Nakon prvih pola sata igre Studenti su imali višak od četiri gola (11:15), a stečenu prednost sačuvali su do kraja susreta.

Najefikasniji kod Bosne su bili Građan sa pet, te Čičkušić i Bečić sa po četiri pogotka, dok su Smajlović sa šest, te Ferhatbegović sa četiri pogotka bili najefikasniji kod Slobode.

"Zadovoljan sam našom igrom, pogotovo u odbrambenoj fazi, gdje smo bili mnogo bolji nego uduelu sa Lokomotivom. Nastupali smo bez Bračkovića i Zulfića, koji su bolesni, a priliku smo pružili svim igračima. Narednog vikenda igramo na turnieu u Goraždu i očekujem da tamo budemo još bolji", rekao je trener Bosne Zuhdija Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.