Turnir „Stanko Sivrić - Međugorje 2010“

Peti međunarodni turnir za mlađe kategorije

Turnir „Stanko Sivrić - Međugorje 2010“

Sponzorski tekst

Od ove godine i u kalendaru omladinskih eventova EHF-a, međunarodni turnir za mlađe kategorije "Stanko Sivrić" u Međugorju, polako prerasta u jedan od najvažnijih ljetnih turnira u regiji.

Entuzijazam i posvećenost s kojom rade ljudi iz organizacijskog odbora, iz godine u godinu, a ovog kolovoza će to biti peta zaredom, u popularno turističko mjesto u Hercegovini dovode sve veći broj ekipa. Prošle godine su se, u pet starosnih kategorija, natjecale 43 ekipe iz nekoliko zemalja, a ove godine, shodno rastu turnira i dobrom glasu, očekuje se i veći broj.

Organizatori su spremili brošuru po pravim europskim standardima na pet jezika, a na vama je da odlučite, da li će "MEĐUGORJE - 2010" od 24. do 28. kolovoza, biti izbor vaše ekipe ove godine.)
Ponosni partneri Turnira, i ove su godine, Sportska kladionica „BET-Live“ i portal SportSport.ba.

U novom broju Tjednika „Info BET-Live“ čitajte:

- EP u rukometu
Najbolje europske reprezentacije dva tjedna će igrati u sjeni Alpa u borbi za medalje. Rukometno EP u Austriji bit će izjednačeno, a tko će biti novi europski prvak ostaje nam da vidimo. Eto prilike da zaradite nešto u BET Live kladionicama…

- Australian Open
I dok rukometaši igraju u snijegom prekrivenoj Austriji, tenisači će se pržiti pod vrućim australskim suncem. Prvi Grand Slam sezone mogao bi donijeti mnoga iznenađenja, a dosadašnji vladari svjetskog tenisa mogli bi ostati bez krune.

- Afrički kup nacija

Započelo je krvavo, napadom na reprezentativce Togoa, a nastavilo se jednako vatreno na nogometnim terenima. Tko je ispunio očekivanja, tko je podbacio, a tko iznenadio – saznajte u novom broju Info BET Livea…

- Kladionica

„BET-Live“ dobio Žalbeni postupak kod Vijeća za tisak…Partneri smo Turnira u Međugorju…pročitajte na kojim valovima možete slušati naše emisije, tijekom cijeloga tjedna!

Novi broj potražite od ponedjeljka, 18. siječnja, u svim poslovnicama SK „BET-Live“….
Sretno!!!!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.