Dva takmičenja u Banja Luci

Stoni tenis

Dva takmičenja u Banja Luci

M. Skaka

U subotu 9.1.2010 godine u Banja Luci će se održati Kvalifikacije za Državno prvenstvo u stonom tenisu u kategoriji seniora U-21 i seniorki U-21.

Prijavljeno je preko 60 takmičara iz 18 klubova. Plasman na Državnom prvenstvu izborit će 28 senior-ki U-21 sa ovih kvalifikacija i 4 na poziv selektora muške i ženske reprezentacije BiH.

U nedelju 10.01.2010 godine također će se u Banja Luci održati Kvalifikacije za Državno prvenstvo za juniore i juniorke. Po 28 najbolja juniora i juniorke imat će pravo nastupa na Državnom prvenstvu kao i 4 na poziv selektora muške i ženske reprezentacije BiH.

Takmičenje se igra u Banja Luci u Sportskoj dvorani „Ekonomske škole“ sa početkom oba dana u 10 sati.

Organizator takmičenja je Stonoteniski klub „Banja Luka“ – Banja Luka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.