Fanovi Novaka Đokovića nisu mogli saznati gore vijesti

Propušta završni turnir u Londonu?

Fanovi Novaka Đokovića nisu mogli saznati gore vijesti

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković od ponedjeljka više neće biti prvi na ATP listi.

Đoković je ove godine totalni podbacio, a od ponedjeljka prvi reket svijeta bit će Andy Murray. Ipak, fanovi srbijanskog tenisera saznali su još lošije vijesti pred završni O2 turnir koji se igra u Londonu.

Naime, Đoković bi u Londonu mogao ponovo preuzeti lidersko mjesto, te godinu završiti na prvom mjestu ATP liste. Ipak, engleski mediji danas su prenijeli da Đoković ima problema sa povredom, te da bi mogao propustiti turnir u Londonu.

To znači da će Đoković najvjerovatnije "predati" ovu bitnu Murrayju, te da će povratak na prvo mjesto tražiti tek u narednoj godini.

"Nisam siguran da će Novak igrati u Londonu. Njegova povreda desne šake je dosta ozbiljna", rekao je jedan od novinara engleskog Telegrapha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi