Hewitt još uvijek vjeruje u Tomica

Australci su puno očekivali od Bernarda

Hewitt još uvijek vjeruje u Tomica

Nakon Lleytona Hewitta Australci čekaju jednog pravog nasljednika, tenisera koja bi morao doći u vrh ili barem blizu odabranog društva. međutim, čekaju već poprilično dugo. Bernard Tomic je okarakterisan kao " taj" , ali Bernard se još uvijek nije dokazao.

Od 2008. godine osvojio je dva turnira, te se probio jednom do četvrtfinala Wimbledona. U međuvremenu ga je bilo i po sudovima, crnim hronikama. Hewitt je mišljenja kako ipak Tomic još uvijek može napredovati, popraviti svoj ranking.

" U prošlosti smo imali nekih nesporazuma, ali u posljednje vrijeme bolje sarađujemo. Bolje sam ga upoznao, više vremena provodimo trenirajući zajedno. Volio bih mu pomoći i još više dok sam aktivan igrač. Vjerujem da će se on u jednom trenutku vratiti na pravi put " mišljenja je Lleyton Hewitt.

Tomic je u jednom trenutku bio 27. igrač svijeta, trenutačno 56.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.