Obavljen žrijeb Davis Cup susreta BiH i Poljske

Izvučeni parovi

Obavljen žrijeb Davis Cup susreta BiH i Poljske

U Gradskoj areni u Zenici danas je obavljen žrijeb za Davis Cup susrete između Bosne i Hercegovine i Poljske. 

Naša zemlja će protiv Poljske igrati u okviru grupe i E/A zone Davis Cupa, a singl i dubl susreti će se odigrati od  3. do 5. februara u Zenici. 

Današnjim žrijebom je odlučeno da će se u single mečevima, koji će se odigrati u petak, susresti Mirza Bašić i Kamil Majchrzak te Damir Džumhur i Hubert Hurkacz.

Tomislav Brkić i Mirza Bašić će u subotu u dubl susretu odmjeriti snage protiv Marcina Matkowskog i Lukasza Kubota, dok će se dan kasnije u Zenici ponovo igrati  single mečevi. Damir Džumhur će igrati protiv Kamila Majchrzaka, a Mirza Bašić protiv Huberta Hurkacza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi