Oglasio se novinar koji se svađao s Đokovićem

Nastavlja se sukob

Oglasio se novinar koji se svađao s Đokovićem

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković osvario je pobjedu protiv Dominica Thiema u prvom kolu završnog Mastersa u Londonu.

Nakon meča Đoković je bio u centru pažnje jer se posvađao sa novinarom Mirora. Danas se novinar Niel McClen oglasio, te je ponovo odlučio prozvati srbijanskog tenisera.

Naime, on je izjavio da ne može da vjeruje da je Đoković dopustio sebi da ulazi u raspravu s njim, te da je siguran da bi došlo do fizičkog sukoba da se svađa nastavila.

"Pa zamislite Messija ili Ronalda da šutnu loptu namjerno u publiku, a onda na press konferenciji kažu da ne žele da ih pitate o tome. Ne znam samo što se uvijedio Novak kad sam ga pitao za to, mogao je zaista nekoga povrijediti svojim reketom. Siguran sam da bi došlo da fizičkog sukoba da sam nastavio s pitanjima. On je bio spreman na to tu noć", rekao je novinar Mirora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi