Đoković: Beckerov bankrot nema veze sa istinom

Srbijanski teniser razgovarao sa legendarnim Nijemcem

Đoković: Beckerov bankrot nema veze sa istinom

D. Rakanović

Srbijanski teniser Novak Đoković otkrio je da se nije vidio sa Borisom Beckerom u Londonu, ali da ga je odmah nakon što je čuo vijest o bankrotu kontaktirao i ponudio svoju pomoć. 

Podsjetimo, Becker je prije nekoliko sedmica morao proglasiti bankrov zbog duga od četiri miliona eura prema privatnoj banci. 

"Nisam stigao da se vidim sa Borisom u Londonu, ali kada je objavljena informacija o bankrotu, odmah sam ga kontaktirao. Rekao mi je da to uopšte nije istinito i da su mediji preuveličali čitavu priču", rekao je za B92 Đoković i dodao: 

"Rekao sam mu da sam tu za njega za šta god je potrebno. Prijatelji smo, Boris je igrao više uloga u mom životu tokom tri-četiri godine koliko smo sarađivali. Velike zasluge za ogromne uspjehe koje sam postigao ima on i to mu ne mogu zaboraviti. Ali konkretno u ovom slučaju, ta objava nema veze sa istinom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi