Đoković: Neke igrače više viđam nego rođenu majku
Foto: EPA

Zanimljiva izjava Novaka

Đoković: Neke igrače više viđam nego rođenu majku

E. Škorić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković dao je zanimljivu izjavu…

Đoković u Melbourneu čeka početak prvog Gradn Slama, a novinari su ga pitali o odnosu sa najvećim rivalima.

“Možda dođe vrijeme za druženje kada završimo profesionalne karijere. Moramo uzeti u obzir činjenicu da sam Nadala, Federera i Murrayja viđao viđe od rođene majke u posljednjih šest godina. Zbog toga ih smatram bliskim osobama u životu”, kazao je Đoković.

“Sa nekim igračima se viđan i privatno, ali nažalost ne i sa vrhunskim igračima. Neki bi rekli da to nije moguće, ali smatram da je moguće da izađemo na večeru ili zajedno odemo na odmor. No, razumijem da postoji razlog zbog takmičarskog duiha i velikog rivalstva među nama”, dodao je Novak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.