Serena i Sharapova prošle u četvrto kolo

Serena pregazila protivnicu

Serena i Sharapova prošle u četvrto kolo

Američka teniserka Serena Williams plasirala se u četvrto kolo Australian Opena nakon današnje pobjede protiv Ruskinje Darije Kasatkine.

Serena je nastavila igrati sjajno na ovogodišnjem Australian Openu, a danas je ponovo slavila sa uvjerljivih 2:0 prepustivši protivnici samo dva gamea za čitav meč.

Rezultat je bio 6:1, 6:1, a Serena će u osmini finala igrati protiv Ruskinje Gasparyan.

Od ostalih mečeva današnjeg programa ženske konkurencije Maria Sharapova slavila je protiv Amerikanke Davis rezultatom 2:1. 

Četvrta teniserka svijeta Agnieszka Radwansa slavila je siguran trijumf protiv Monice Puig rezultatom 2:0. Po setovima je bilo 6:4, 6:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi