Toni Nadal: Đoković je najjači, ali vidjećemo

Stric i trener Nadala pred meč s Novakom

Toni Nadal: Đoković je najjači, ali vidjećemo

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala smatra da je Đoković favorit u današnjem meču polufinala Završnog mastersa, ali i da Nadal ima svoje šanse.

Toni je optimista zbog dosadašnjih partija Nadala na ovom turniru, ali smatra da će protiv Đokovića morati uložiti još veći trud.

"Đoković je pokazao da je najjači ove godine i favorit je. Ipak, i Rafa igra veoma dobro u poslijednje vrijeme i svašta može da se desi. Ako bude igrao kao protiv Andyja i Stana, ima šansu da pobijedi. Realnost kaže da je Novak favorit, ali vidjećemo", rekao je Toni Nadal.

Meč između Đokovića i Nadala, koji će biti njihov 46. međusobni, počinje u 15.00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.