Horde Zla:

"Tragedija neka bude pouka, oružju nije mjesto..."

Na stadionu Grbavica se u četvrtak navečer desila velika tragedija u kojoj je život izgubio jedan navijač Željezničara, nakon što je ispaljeno šest hitaca iz vatrenog oružja od kojih je jedan pogodio Mirzu Raščića koji je preminuo na putu do bolnice. 

Brutalno ubistvo nabijača Željezničara nije odjeknulo samo u Bosni i Hercegovini nego i šire, a na današnjoj utakmici između Sarajeva i Čelika, najvatreniji navijači gradskog rivala su još jednom svima skrenuli pažnju na problem nošenja oružja.

Na sjevernoj tribini Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase" Horde Zla su podigle parolu "Neka sinoćnja tragedija bude pouka svima, da oružju nije mjesto među navijačima!"

Za vrijeme držanja parole, navijači Sarajeva su minutom šutnje odali počast tragično nastradalom navijaču Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.