Revijom pobjednika završeno Europsko prvenstvo

Revijom pobjednika završeno Europsko prvenstvo

M. Skaka

U prepunoj Ledenoj dvorani Doma sportova, pred više od 6.000 gledatelja spektakulardnom revijom pobjednika završeno je Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju kojemu je Zagreb bio domaćin proteklih pet dana.

Zagrebačka publika uživala je u programima mladih hrvatskih nada Hane Cvijanović i Tene Čopor, seniorske reprezentativke Mirne Librić, reprezentacije u sinkroniziranom klizanju (Zagrebačke pahuljice), te u nastupima najbolje plasiranih Europljana u svim programima.

 

Vrhunac sjajne revije koju su osmislile hrvatske trenerice Gorana Škalec Petrović i Oksana Gorbačov bio je nastup medaljaša - brončani talijanski plesni i sportski par Anna Cappellini i Luca Lanotte, odnosno Stefania Berton i Ondrej Hotarek, ruska klizačica Jelizaveta Tuktamiševa, te trećeplasirani Čeh Michal Brezina; srebrni ruski plesni par Jelena Ilinih i Nikita Kacalapov, njemački sportski par Aliona Savchenko i Robin Szolkowy, te pojedinačni viceprvaci Europe Ruskinja Adelina Sotnikova i Francuz Florent Amodio koji je ljepši dio publike bacio u trans nastupom uz “Memories Of Sobral”, ali i klizanjem bez majice.

 

Prvaci Europe, ruski plesni par Jekaterina Bobrova i Dmitrij Solovjev, zlatna Talijanka Carolina Kostner, te najbolji klizač, Španjolac Javier Fernandez, za kraj su sve digli na noge.

 

Bilo je to pet sjajnih klizačkih dana u Zagrebu. Gradu, koji je znao kako primiti najveće klizačke zvijezde današnjice. I nakloniti im se…

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.