Sa svojih 25 mu je rodila petero djece: Čuveni šampion završio na ulici, žena ga izbacila iz kuće

Objavila je i video

Sa svojih 25 mu je rodila petero djece: Čuveni šampion završio na ulici, žena ga izbacila iz kuće

Admin Čaušević

Rastao se još jedan od poznatijih parova u svijetu sporta. Čuveni šampion je od danas na ulici nakon što ga je žena izbacila iz kuće. Razlog nije teško pogoditi.

Nakon što je slavni bokser Andy Ruiz ulovljen sa Mayerli Alonso, njegova dosadašnja supruga je odlučila da ga izbaci iz kuće zbog nevjere.

Ruizova formalna supruga, Julie Lemus ostala je iznenađena prošle sedmice nakon što je saznala za prevaru te je bokseru poručila da će komunicirati samo putem advokata.

Ona nije stala tu pošto je snimila video kako kupi Ruizove stvari, stavlja ih u kantu za smeće i zatim baca na ulicu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqbVK44j44f/[/instagram]

Tako se Andy više neće moći vratiti u svoj dosadašnji dom te će morati tražiti privremeni smještaj. Možda u hotelu ili kod ljubavnice.

Oglasi

Prije nego što će proslaviti svoj 25. rođendan Julie je američkom bokseru rodila čak petero djece. U pitanju su Andy Ruiz koji nosi isto ime kao otac, zatim Bella Ruiz, Richie Ruiz, Manny Ruiz i Beverly Ruiz.

Do sada je šampion u teškoj kategoriji nekoliko puta varao svoju suprugu, ona bi mu opraštala, međutim jasno je da više nema nazad.

Inače, i sam Ruiz se odlučio oglasiti uz poruku da će nastaviti da se brine za svoju djecu i da nikada nije bježao od toga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BqpY-kiHKaX/?[/instagram]

"Vrijedno je napomenuti da ću uvijek brinuti za dobrobit svoje djece i uvijek ću poštovati njihovu majku. Hvala vam puno na podršci i tražim vaše poštovanje u ovom trenutku života", poručio je Ruiz.

Ruizu je posljednji put u ringu bio u septembru 2022. kada je pobijedio Kubanca Luisa Ortiz jednoglasnom odlukom sudija u Los Angelesu.

Prije nekoliko dana je objavio i fotografiju na kojoj pziva Furyja na obračun nakon što je Britancu propala borba sa Oleksandrom Usykom.

Ruizovo bogatstvo iznosi oko 10 miliona dolara tako da, ako ništa, s te strane može biti spokojan...