Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine novi fudbaler Železničara
FOTO: OFK Beograd

Stiže na posudbu

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine novi fudbaler Železničara

Haris Zilić

Nova posudba za maldog reprezentativca Bosne i Hercegovine Aleksandra Kahvića (19). Narednu polusezonu će provesti u redovima Železničara iz Pančeva.

Kahvić je igrao za OFK beograd gdje je pružao sjajne partije kao posuđen fudbaler Crvene zvezde, a sada ide novi izazov.

Železničar je član Super lige Srbije tako da će to biti stepenica više za našeg mladog napadača.

Pored Crvene zvezde i OFK Beograda, Kahivć je igrao i juniore Maccaabi Haife, te kadete Grafičara.

U dresu OFK Beograda u prvoj ligi Srbije ove polusezone odigrao je deset utakmica i postigao devet golova što je bilo dovoljno superligašu iz Pančeva da ga angažuje.

Oglasi

Pomenuti napadač je već skupio pet nastupa za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Pored U21 selekcije, Kahvić je redovno igrao i za ostale omladinske selekcije od U16 do 19, a ukupno je za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine skupio 23 nastupa i postigao deset golova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Železničar je polusezonu završio na 14. poziciji u Super ligi Srbije sa 18 bodova, a iza njih su ostali samo Radnički Niš sa 17 i Radnik Surdulica sa 11 bodova.

Dakle, Železničaru predstoji borba za opstanak, a prvi meč proljetnog dijela prvenstva igraju 10. februara kada dočekuju Novi Pazar.

Top Komentari

Ham0
Zeleznicar hahahahahhahahahhahahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi